Secure Payments
Certified quality
15 days to Exchange/Return
ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΩΣΙΜHΣ & ΚΥΚΛIKHΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Pepper Vally®.
>
>
ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΩΣΙΜHΣ & ΚΥΚΛIKHΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Pepper Vally®.
PV CICLE_SIDE_B

Μπερδεύεστε με όρους όπως ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ και τι σημαίνουν πρακτικά για την υγεία σας, το πορτοφόλι σας και το περιβάλλον; Ελέγξτε τον απλό και επεξηγηματικό οδηγό ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ της Pepper Vally®. C O N C E P T U A L I Z E TEXTILES.

Οικολογικός Σχεδιασμός & Καινοτομία: Μεγάλη διάρκεια ζωής & υψηλή επίδοση στην ποιότητα και στην υγεία του δέρματος. Συμπεριλάβετε τη Λειτουργικότητα και τον Σκοπό τελικής χρήσης στην Αισθητική της Σχεδίασης.

Χωρίς επικίνδυνα χημικά, πλαστικά και παράγωγα πετρελαίου στο δέρμα, στο έδαφος και στη θάλασσα: συνθετικά όπως πολυεστέρας, ναύλον και λύκρα απελευθερώνουν επικίνδυνες χημικές ουσίες στο δέρμα κατά τη χρήση, μολύνουν το περιβάλλον κατά την παραγωγή και την αποσύνθεση μετά τη χρήση, αλλά και στο πλύσιμο στο σπίτι κάθε φορά που τα πλένετε στο πλυντήριο.

Βιώσιμα & κυκλικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα: Επέκταση της χρήσης/απόδοσης των υφασμάτων και επαναχρησιμοποίηση μετά το τέλος της ζωής τους. Προσδιορίστε με σαφήνεια  και πιστοποιήστε τη σύνθεση των ινών για να διευκολύνεται η ανακύκλωση. Η χρήση μίας/καθαρής και όχι σύμμεικτης ποιότητας & 100% φυσικής ή βιολογικής και ανακυκλώσιμης βάσης σημαίνει εύκολο να ιχνηλατηθεί και κατηγοριοποιηθεί μετά τη χρήση και απαιτεί 3-5 χρόνια για να αποσυντεθεί όταν απαιτείται, αντί για 100 χρόνια, όπως συνήθως τα συνθετικά και σύμμεικτα.

ΟΧΙ στην ΜΑΖΙΚΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ παραγωγή ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ: Η κατασκευή κατά παραγγελία σε αντίθεση με τη μαζική παραγωγή μιας χρήσης  εξαλείφει την παραγωγή παραπανήσιων ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ που καταλήγουν στις χωματερές και ευτελίζουν το ύφασμα. Η τεχνολογία κατασκευής διαμορφωμένων κομματιών στο σχήμα που απαιτείται μειώνει την παραγωγή φύρας και άχρηστων τεμαχίων και επιτρέπει τη χρήση καλύτερης και ακριβότερης ποιότητας. Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΔΑ είναι ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ.

ΔΙΚΑΙΕΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες: όχι μόνο Σχεδιασμός αλλά και κατασκευή υφασμάτων & τελικών προϊόντων να γίνονται τοπικά στην Ελλάδα. Αξιοπρεπής εργασία και δίκαιοι μισθοί σε εργάτες κλωστοϋφαντουργίας και αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους ώστε να γίνουν συν-δημιουργοί, αντί για εργάτες. Χωρίς καταναγκαστική και παιδική εργασία από την κατασκευή του Νήματος έως το Τελικό προϊόν.

Η Pepper Vally® συμμετέχει στο έργο της ΕΕ-Στρατηγική για Βιώσιμη και Κυκλική Κλωστοϋφαντουργία και Ένδυση- μέσω έργων και εφαρμοσμένων πρακτικών και δράσεων, όπως το ECOFASHION EU με τη συνεργασία της CSR Hellas & του ΒΕΑ.  Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε μία χαρτογράφηση για την βιώσιμη και κυκλική κλωστοϋφαντουργία και ένδυση για το τώρα και το μέλλον. Ας κάνουμε #ReFashionNow.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.