ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ‘Υφασμα Μαγιό από ΒΑΜΒΑΚΙ

>
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ‘Υφασμα Μαγιό από ΒΑΜΒΑΚΙ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ 'Υφασμα Μαγιό από ΒΑΜΒΑΚΙ

Πραγματοποίηση της Ιδέας

Παρουσίαση του Επαναστατικού Υφάσματος Μαγιό από Βαμβάκι: Η Ιστορία της SPORA

Λάβετε μέρος σε αυτό το ταξίδι καινοτομίας με τη συλλογή SPORA, την πρωτοποριακή σειρά μαγιό από βαμβάκι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την Pepper Vally®. Παίρνοντας μορφή στο εργαστήριό μας στην Αθήνα, κάθε πτυχή της σειράς SPORA, από τον σχεδιασμό μέχρι την έρευνα, την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή του υφάσματος και των μαγιό, έχει διαμορφωθεί με μεγάλη προσοχή.

Η σειρά SPORA χρησιμοποιεί ποιοτικό μακρόινο βαμβάκι, βαμμένο στην Ελλάδα και πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο OEKOTEX Standard 100, εξασφαλίζοντας την απουσία επιβλαβών χρωστικών. Μέσω της βαφής των νημάτων αντί της συνηθισμένης βαφής του υφάσματος, μειώνουμε την κατανάλωση νερού ενώ εξασφαλίζουμε ζωηρά χρώματα και αντοχή, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Ως μηχανολόγοι κλωστοϋφαντουργοί, έχουμε αξιοποιήσει την επιστημονική κατάρτιση και την τεχνογνωσία μας ώστε να πειραματιστούμε με διάφορες υφές νημάτων και δομές υφασμάτων από την έναρξη αυτής της ιδέας το 2020. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε ένα φυσικά ελαστικό ύφασμα που είναι ελαφρύ, διαπνέον και αισθητικά θελκτικό, βρίσκοντας μια ισορροπία ανάμεσα στη λειτουργικότητα και το στυλ – μια χαρακτηριστική σφραγίδα όλων των προσπαθειών της Pepper Vally®.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ξεφεύγοντας από το κατεστημένο, η σειρά SPORA πρωτοπορεί στη χρήση βαμβακιού ως υφάσματος μαγιό, προκαλώντας την κυριαρχία συνθετικών υλικών όπως λύκρα, πολυεστέρας και νάιλον. 

Αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία μας, έχουμε δημιουργήσει ένα βαμβακερό ύφασμα που βελτιστοποιεί τον έλεγχο της υγρασίας, δίνει προτεραιότητα στην προστασία του δέρματος και συμβάλλει στη διατήρηση του οικοσυστήματος του πλανήτη. 

Μέσω καινοτόμου σχεδιασμού που περιλαμβάνει κατασκευή τρισδιάστατων μικρών οπών μέσα στη δομή του υφάσματος, το ύφασμά μας εξασφαλίζει ελαστικότητα, υψηλή διαπνοή και γρήγορο στέγνωμα, επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα για απόλυτη άνεση. 

Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες τεχνικές βαφής νημάτων αντί για τη βαφή των ενδυμάτων, εξασφαλίζουμε τη μακροζωία του τελικού προϊόντος διατηρώντας τα ζωηρά και μοδάτα χρώματα, χωρίς να θυσιάζουμε την αισθητική.

Ζήστε την ελευθερία της φυσικής κομψότητας και της συνειδητής ζωής με τη SPORA – προσδιορίζοντας μια νέα εποχή φυσικών μαγιό. Εισέλθετε στην εποχή της SPORA και αγκαλιάστε την ουσία της βιώσιμης μόδας.

Μαγιό

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.