Secure Payments
Certified quality
15 days to Exchange/Return

Πολιτική Απορρήτου

>
Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Το διαδικτυακό κατάστημα της Pepper Vally είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προβάλλει και πωλεί στο διαδίκτυο τα προϊόντα της μάρκας Pepper Vally, μιας εταιρείας με έδρα την Ελλάδα. Πριν επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, θα θέλαμε να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για όσους κάνουν χρήση του διαδικτυακού καταστήματος της Pepper Vally, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέσιμο στη διεύθυνση www.peppervally.com. Διαβάστε τους  Όρους και Προϋποθέσεις, την Πολιτική απορρήτου και ανατρέξτε στις Ρυθμίσεις για τα cookies πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή κάνοντας παραγγελία μέσω αυτού, συναινείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και τις Πολιτικές μας.

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.peppervally.com.

Η εταιρεία «Pepper Vally – Σπύρος Φράγκος και Σια Ε.Ε.» δεσμεύεται και διατηρεί ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Κατανοούμε πλήρως τη σημασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποθηκεύσουμε και να επεξεργαστούμε προσεκτικά τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας.
Αυτή η Πολιτική περιγράφει όλα τα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία συλλέγει η εταιρεία μας για εσάς, τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και όλες τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Ο Ελεγκτής Δεδομένων Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών / επισκεπτών της ιστοσελίδας μας είναι η Εταιρεία μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί διαρκή ευθύνη και επομένως θα ενημερώνουμε και τροποποιούμε αυτήν την Πολιτική κατά καιρούς. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@peppervally.com.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ως «Προσωπικά Δεδομένα» νοούνται όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο που έχει αναγνωριστεί ή ταυτοποιηθεί. Ένα αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό όπως ένα όνομα, έναν αριθμό ταυτοποίησης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες ειδικούς για τους φυσικούς, φυσιολογικούς, γενετική, διανοητική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου.

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

«Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων» σημαίνει οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελούνται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων, είτε αυτοματοποιημένα είτε όχι, όπως συλλογή, εγγραφή, οργάνωση, δομή, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη μέσω διαβίβασης, διάδοσης ή διάθεσης με άλλο τρόπο, ευθυγράμμισης ή συνδυασμού, περιορισμού, διαγραφής ή καταστροφής.

Η πολιτική σχετικά με την επεξεργασία / προστασία Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνει για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Η συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας και στις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 679/2016 γνωστό ως «GDPR». Επιπλέον εξηγεί πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την εμπιστευτικότητα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων ή τη χρήση των cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση info@peppervally.com.

Θα απαντήσουμε στα αιτήματά σας χωρίς καμία χρέωση και καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας. Ωστόσο, εάν το αίτημά σας είναι περίπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός των αιτημάτων σας, θα σας ειδοποιήσουμε εντός ενός μηνός εάν χρειαστεί να λάβουμε επιπλέον δύο (2) μήνες παράτασης, εντός των οποίων θα απαντήσουμε.

Εάν τα αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως αν είναι επαναλαμβανόμενα, ενδέχεται να επιλέξουμε να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος για την κάλυψη των διοικητικών δαπανών που προκύπτουν από την παροχή πληροφοριών ή τη λήψη της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθούμε να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες με Αίτηση.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Σχόλια σε άρθρα και προϊόντα

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Φόρμες Επικοινωνίας & στοιχεία παραγγελίας

Στοιχεία που συλλέγονται:

Πλήρες όνομα. Συλλέγουμε ονόματα (όνομα, επώνυμο) για την ορθή εκτέλεση όλων των παραγγελιών είτε από το δίκτυο καταστημάτων μας είτε από τον ιστότοπό μας www.peppervally.com.
Ταχυδρομική διεύθυνση. Συλλέγουμε ταχυδρομική διεύθυνση των πελατών μας για σκοπούς παράδοσης και ολοκλήρωσης σχετικών παραγγελιών.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας για επιβεβαίωση σχετικών παραγγελιών και για σκοπούς προώθησης των προϊόντων μας.
Άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Συλλέγουμε άλλα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου των υπευθύνων επικοινωνίας των πελατών ή των πελατών μας, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καλύτερα και ταχύτερα.
Λεπτομέρειες χρέωσης. Συλλέγουμε τις λεπτομέρειες των πελατών μας που είναι απαραίτητες για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως Αριθμός Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., επωνυμία, κτλ.

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Αναλυτικά στοιχεία

Αν έχετε ζητήσει επαναπροσδιορισμό συνθηματικού, η διεύθυνση IP θα περιλαμβάνεται στο email επαναπροσδιορισμού.

Πότε συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα όταν:

Εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας.

Πραγματοποιείτε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή από τα καταστήματά μας.

Ζητάτε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Πότε επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω λόγους:

Για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Για την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για σκοπούς προώθησης όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς ή email που στέλνουμε κατά καιρούς μόνο σε όσους έχουν εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας μπορούμε να προσθέσουμε και εκείνους που μας δίνουν τη διεύθυνση email τους κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας και εκφράζουν την επιθυμία τους να λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία μας / τις τελευταίες ενημερώσεις. Υπό την προϋπόθεση ότι μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα από εμάς πάντα με σχετικό περιεχόμενο με σκοπό τον ιστότοπό μας και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε σχετικά μηνύματα προώθησης, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο διαγραφής που περιέχεται σε κάθε email που σας στέλνουμε είτε εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@peppervally.com.

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Δεν διαθέτουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε κανέναν και τα κοινοποιούμε μόνο σε τρίτους που διευκολύνουν τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν συμβεί αυτό, θα ενημερωθείτε σχετικά ενημερώνοντας αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη για τη συνολική διαχείριση της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας και τους συνεργάτες της. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τον εντοπισμό διαδικτυακής απάτης και απάτης που σχετίζεται με σύγχρονα μέσα πληρωμής, την πρόληψη και διαχείριση περιστατικών μη πληρωμής και τη διατήρηση των δικαιωμάτων μας σε σχέση με την εμπορική μας δραστηριότητα.

Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ ή / και προώθησης / προφίλ βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεσή σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων μας ή για τους σκοπούς της συμμόρφωσής μας με τους εθνικούς και / ή ευρωπαϊκούς νόμους.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Για τη σωστή εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για εύλογο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και για την πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων σας σε σχέση με την παραγγελία.

Για σκοπούς μάρκετινγκ / προώθησης, θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα καθ ‘όλη τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης, εκτός εάν δηλώνετε εν τω μεταξύ ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερώσεις για αυτούς τους σκοπούς.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Δικαίωμα πρόσβασης:  Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια,
μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών
δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων
που έχετε παράσχει σε εμάς.

Δικαίωμα διόρθωσης: Εάν οι προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς είναι ανακριβείς ή ελλιπείς, έχετε το δικαίωμα να τις διορθώσετε, να τις ενημερώσετε ή να τις τροποποιήσετε, επικοινωνώντας μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε ένα σχετικό αίτημα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@peppervally.com

Δικαίωμα διαγραφής:  Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον ή εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (όπου εφαρμόζεται). Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε
υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:  Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων, ή όταν η επεξεργασία είναι παράνομη και προβάλλετε αντιρρήσεις για την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, αντί της διαγραφής τους, όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν απαιτούνται για τους σκοπούς της επεξεργασίας, ωστόσο απαιτούνται για την αναγνώριση, άσκηση ή υπεράσπιση δικαιώματος ενώπιον δικαστηρίου, και όταν φέρετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία και εν αναμονή της επαλήθευσης αν οι δικοί μας νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας υπερισχύουν των δικών σας δικαιωμάτων.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:  Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία απαιτείται για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων:  Έχετε το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποκτήσετε τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε δώσει σε εμάς σε ένα δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και να τις διαβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας για να τις επαναχρησιμοποιήσει ή να από εμάς ζητήσετε να τις μεταφέρουμε σε τρίτους.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσή σας: Αν βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά την περίοδο πριν την ανάκληση.

Δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Για να ασκήσετε οποιαδήποτε από τα ως άνω δικαιώματά σας έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Τηλέφωνο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@dpa.gr

Για σκοπούς υποβολής ερωτήσεων σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ή άσκησης δικαιώματος που προβλέπεται από το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@peppervally.com.

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας με σκοπό την αυτόματη επεξεργασία/ανάλυση/κατηγοριοποίηση και είναι απαραίτητο να κοινοποιηθούν προς το σύστημα αυτό που τελεί υπό τον έλεγχο τρίτων παρόχων.

Λόγο της φύσης της υπηρεσίας ελέγχου και χαρακτηρισμού των σχολίων, οι έλεγχοι διενεργούνται συστημικά και αυτόματα, δίχως την παρέμβαση φυσικού προσώπου, βασιζόμενο σε λέξεις κλειδιά και ειδικούς αλγορίθμους επεξεργασίας. Ιδιαίτερα και μόνο για λόγους επίλυσης προβλημάτων, ενδέχεται να αποκτήσουν πρόσβαση τρίτα μέρη και φυσικά πρόσωπα με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση εργασίας επίλυσης προβλημάτων την οποία δύναται να αιτηθούμε στα πλαίσια συνεργασίας με αυτή την υπηρεσία και διέπονται από τους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις του παρόχου αυτής της υπηρεσίας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας σας θα σταλούν στην υπηρεσία παράδοσης – Courier με σκοπό την αποκλειστική τους χρήση στον εύκολο εντοπισμό του σημείου παράδοσης καθώς και για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με θέματα παράδοσης της παραγγελία σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pepper Vally έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας που συνεπάγεται η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Για το σκοπό αυτό, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα μέσω της τεχνολογίας αιχμής για να διασφαλίσει ότι η ασφάλειά σας διαφυλάσσεται στο έπακρο. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές μας είναι ασφαλείς και εμπιστευτικές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pepper Vally επιτυγχάνει αυτό το έργο με τις ακόλουθες μεθόδους:

ΤΑΥΤΟΠΟΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Υπάρχουν δύο κωδικοί που χρησιμοποιούμε για την αναγνώρισή σας όταν συνδέεστε: τον κωδικό εισόδου (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή όνομα χρήστη) και τον εμπιστευτικό κωδικό πρόσβασης (κωδικός πρόσβασης). Κάθε φορά που συνδέεστε στον ιστότοπό μας ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αυτά τα δύο κομμάτια δεδομένων διατηρούν τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή. Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας όσο συχνά θέλετε. Εσείς και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία μέσω αυτών των δύο κωδικών και, ως εκ τούτου, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρησή τους κρυφούς και απρόσιτους από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασής σας ή απώλειας του κωδικού πρόσβασης τρίτων θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως καθώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τη χρήση του κωδικού πρόσβασής σας από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε ως κωδικούς εύκολα ανιχνεύσιμες φράσεις ή ακολουθίες (π.χ. την ημερομηνία γέννησής σας).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας κατά τη μεταφορά δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL από www.digicert.com.

ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κατά την πρόσβαση στο www.peppervally.com οι διακομιστές προστατεύονται από ένα τείχος προστασίας, κάτι που αφενός επιτρέπει την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα από τους πελάτες / χρήστες μας, ενώ αφετέρου αποκλείει την πρόσβαση στους διακομιστές και τις βάσεις δεδομένων όπου αποθηκεύονται τα εμπιστευτικά δεδομένα και πληροφορίες της εταιρείας μας από κακόβουλες ενέργειες τρίτων που σκοπό έχουν να αποκαλύψουν αυτά τα στοιχεία.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εμπιστευτικότητα των συναλλαγών σας είναι δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις συνήθεις εμπορικές συναλλαγές ισχύουν και για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που κοινοποιούνται από τα μέλη/χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος Pepper Vally παραμένουν εμπιστευτικές καθώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται μόνο στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μερικά από αυτά τα μέτρα είναι:

Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας έχει πρόσβαση στις λεπτομέρειες των συναλλαγών των πελατών και μόνο όταν η πρόσβαση αυτή κρίνεται απαραίτητη, για παράδειγμα, κατά την επεξεργασία των αιτήσεων των πελατών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pepper Vally δεν μοιράζεται ούτε αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία και συναλλαγές του πελάτη, εκτός εάν έχει ρητά εξουσιοδοτηθεί εγγράφως από εσάς ή με δικαστική απόφαση ή με απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pepper Vally δεν θα αποκαλύψει, θα μοιραστεί ή θα δημοσιοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεστε.

Τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες που θέτετε στη διάθεσή μας κατά την εγγραφή του μέλους σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς των συναλλαγών σας.

Όλες οι προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται με ασφάλεια και σιγουριά.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL

Η ιστοσελίδα www.peppervally.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για την ασφαλή online μετάδοση δεδομένων της THAWTE (από DigiCert Inc οργάνωση). Με αυτόν τον τρόπο, κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν όταν μεταφέρονται μέσω του Διαδικτύου.

Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο πρότυπο για την πιστοποίηση ιστοσελίδων για χρήστες του διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του διαδικτύου και των διακομιστών. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολέα και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό λήψης, προστατεύοντας έτσι τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται βάσει του πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από ένα μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά τη μεταφορά.

Τι διαδικασίες έχουμε υιοθετήσει για την παραβίαση δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Από ποιους τρίτους λαμβάνουμε δεδομένα

Δεν λαμβάνουμε πληροφορίες για τους επισκέπτες μας από τρίτα μέρη.

Σε τι αυτόματη λήψη απόφασης και/ή δημιουργία προφίλ προβαίνουμε με τα δεδομένα των χρηστών

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.
Πραγματοποιείται χρήση “cookies” στην ιστοσελίδα μας www.peppervally.com, πάντοτε όμως μετά από την ενημέρωση και τη συγκατάθεση του χρήστη.

Απαιτήσεις δημοσιοποίησης κανονιστικών ρυθμίσεων

Δεν είμαστε μέλος ελεγχόμενης δραστηριότητας, ή υποκείμενοι σε πρόσθετους νόμους ιδιωτικότητας.

 

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.